Abonneren op RSS-feed

MATO Interpräsent GmbH

MATO Interpräsent GmbH

GEBOO Roestvrijstaal en MATO starten samenwerking in begin 2007!

In onze zoektocht naar een kwalitatief goede partner in roestvrijstaal (RVS) kwamen we begin 2007 in contact met MATO. Mato wist ons in korte tijd te overtuigen van haar roestvrij staal assortiment. Al ruim 10 jaar is GEBOO Roestvrijstaal de agent in de BENELUX voor MATO.

Wie en wat is MATO?
Bij MATO heeft u breed scala aan producten met betrekking tot het onderwerp "roestvrij staal". We zijn altijd op zoek naar nieuwe en hoogwaardige productideeën. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld artikelen voor de keuken, inclusief een verscheidenheid aan potten en pannen en de vele keukenhulpjes.  Vacuümflessen, kannen en mokken in vele vormen en kleuren, evenals het assortiment wijn- en baraccessoires completeren ons aanbod.

Individualiteit en service
Heeft u meer informatie over een product nodig? Bel ons of vraag er gewoon om. We sturen dit onmiddellijk naar u. U wilt uw eigen verpakking en een individuele gravure voor uw product - geen probleem. Wij ontwerpen deze voor u en verpakken uw artikel in de gewenste verpakkingseenheid.

Kwaliteit en service
Alle producten worden voortdurend getest door onafhankelijke testinstituten zoals SGS Institute Fresenius GmbH. Uitgebreide tests van consumentenpanels garanderen de acceptatie door de consument van onze producten. Niet alleen de producten worden getest, maar ook alle verwerkingsprocessen in het bedrijf. Zo kunnen we niet alleen de hoogste productkwaliteitsnormen garanderen, maar ook optimaal aangepaste en korte verwerkingsprocessen voor onze klanten. Bij MATO zijn leveranciers ook constant onder controle. In een gestandaardiseerd proces evalueert inkoop alle leveranciers tot in het laatste detail en selecteert alleen de beste partners. Efficiënt procesbeheer vormt de basis voor continue optimalisatiemogelijkheden. De servicegebieden: stamgegevensinvoer, papierloze documentverwerking en geboekte tijdvensters worden perfect behandeld door onze gekwalificeerde partners.

Wilt u meer weten over MATO of over haar producten? of wilt u dealer worden van deze roestvrij staal artikelen? Neem contact met ons op.