ECOtanka TeenyTanka 0,35l met reductiesluiting

ECO010/ST

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Log in voor prijzen!!

Snel overzicht

- Ecotanka
- Kunnen meerdere sluitingen op toegepast worden
- BPA vrij en ecologisch

RVS ECOtanka teenyTANKA 0,35l - voor kinderen

Meer afbeeldingen

Details

ECOtanka TeenyTanka 0,35l met reductiesluiting. De reductiesluiting verkleint de drinkopenening zodat u eenvoudig kunt drinken. Perfect tegen morsen zeker bij warme drankjes.

De ECOtanka-drinkflessen zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) en daarom een milieuvriendelijk alternatief voor plastic en aluminium. Zoals u weet heeft RVS een enorm lange levensduur en kan 100% gerecycled worden! Het grote voordeel van RVS is dat het aan de binnenkant ook geen coating heeft zoals aluminium. Deze flessen van Ecotanka zijn dus vrij van alle schadelijke stoffen.

RVS is hygiënisch en geurneutraal en verandert de smaak van de drankjes niet! Voor de ECOtanka-drinkflessen wordt het bijzonder hoogwaardige RVS 304 gebruikt. De belangrijkste eigenschappen van deze ECOtanka drinkfles zijn:

- Kan uitgekookt worden,
- Corrosiebestendig
- Eenvoudig te reinigen
- Robuust
- Ecologisch en duurzaam
- Hygienisch en smaakneutraal
- BPA vrij, zonder DEHA en DHEP
- Eenvoudig in gebruik en gemakkelijke te reinigen
- Vederlicht
- De ongelakte zilveren flessen zijn vaatwasbestendig
- Inhoud: 350 ml
- Hoogte zonder sluiting: 13,3 cm
- Diameter: 7,2 cm
- Gewicht: 105 gram
- Materiaal: Roestvrij staal (RVS) 304
- Merk: Ecotanka

De ECOtanka-flessen zijn en milieuvriendelijk alternatief voor plastic drinkflessen. Deze extreem lichte en compacte flessen zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld.

Alle ECOtanka sluitingen (met uitzondering van de megaTANKA dop) passen op alle ECOtanka flessen van roestvrij staal. Zo kunt u de ECOtanka eenvoudig aangepassen door een andere sluiting op de fles te draaien. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit: verander gewoon de sluiting en u bent klaar om te gaan. take-a-tanka: een fles voor het leven!

Reductiesluiting:  De ECOtanka's reductiesluiting is gemaakt van polypropyleen # 5 en is 100% BPA-vrij, veilig en niet-uitlogend en kan overal op toegepast worden behalve op de mega-tanka. De sluiting is net als de drinkfles vaatwasbestendig.

Extra informatie

EAN Code0609465324951

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: