Minitanka

Minitanka

ECOtanka Mini Tanka - Iets kleiner dan de gemiddelde sportfles

- Inhoud: 600 ml
- Diameter: 72 mm  

Mini-tanka's zijn perfect voor kinderen in het basisonderwijs. De Mini Tanka is iets compacter dan een fles met normale grootte. Ze hebben een volume van 600 ml (twee grote glazen), en hebben een hoogte van ongeveer 19 cm. Er kunnen meerdere sluitingen op de Mini Tanka toegepast worden waardoor de drinkfles ook gebruikt kan worden als een veilige BPA-vrije fles voor uw baby.


De ECOtankas zijn heel gemakkelijk te onderhouden; gewoon wassen en spoelen zoals je dit ook doet met het bereiden van etenswaren. Als alternatief kunt u ook bakpoeder en heet water gebruiken om uw fles te reinigen en op te frissen. Ze kunnen daarnaast ook  met kokend water worden gereinigd. Gelieve niet in de vriezer te plaatsen. De RVS drinkfles, met uitzondering van de gekleurde drinkfles, is vaatwasbestendig. 


Zomertip: Vul de ECOtanka met ijsblokjes zodat je heerlijk koud drankje hebt voor in de zomer. Alle ECOtanka-flessen hebben een brede mondopening, waardoor u zonder problemen uw drankje kunt mengen met ijsblokjes

We zijn actief op zoek naar verkooppunten voor deze multifunctionele drinkflessen van roestvrij staal. Interesse? Neem contact met ons op!

Artikelen 10 tot 18 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 10 tot 18 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren