Lunchbox

Lunchbox

ECOtanka lunchbox - ECOtanka presenteert met trots zijn eerste lunchbox

ECOtanka lunchBOX! De ECOtanka lunchbox is ontstaan uit de wens om een bijpassende lunchbox te hebben die past bij de ECOtank drinkflessen. Onze ontwikkelaars hebben 1,5 jaar lang geïnvesteerd in de planning en het testen van deze lunchbox om zo te kunnen voorzien in de behoeften van de klanten.

De ECOtanka broodtrommel is populair vanwege de inhoud van 2.0 liter en de mogelijkheid om deze flexibel in te delen. De lunchbox is gemaakt van roestvrij staal (RVS) 304 (18/8). Roestvrij staal staat bekend om zijn hygiënische eigenschappen. De ECOtanka lunchbox is bij uitstek geschikt voor het transporteren van bijvoorbeeld maaltijden, snacks of fruit.

Terwijl andere lunchboxen zijn gemaakt van ultra-dun roestvrij staal of aluminium plaat, is de ECOtanka lunchbox gemaakt van stevig, maximaal 0,6 mm dik roestvast staal 304 (18/8). De lunchbox is dus ideaal voor outdoor activiteiten.

Bij de aankoop van de ECOtanka lunchbox ondersteunt uw duurzaamheid en levert u een actieve bijdrage aan de vermindering van plastic afval!

ECOtanka lunchBOX:
- Capaciteit: 2,0l
- Materiaal: Deksel en blikje: roestvrij staal 304 (18/8) en BPA-vrij polypropyleen sluitframe (PP, code 5)
- Afdichtring en deksel van de lunchBOX zijn gemaakt van voedselveilige medische siliconen

WIlt u een actieve bijdrage leveren aan de verkoop van de ECOtanka drinkfles of ECOtanka lunchbox, neem dan contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden!

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren