Abonneren op RSS-feed

ECOtanka - A Bottle for life

ECOtanka -  A Bottle for life

GEBOO Roestvrijstaal vertegenwoordigt vanaf april 2018 Ecotanka in de Benelux

We zijn verheugd wederom een agentschap in de wacht te hebben gesleept. Vanaf April 2018 vertegenwoordigen wij Ecotanka in de Benelux.

Wie en wat is Ecotanka:
De latere oprichters van "ECOtanka beseffen dat er iets moet worden gedaan bij het zien van de snelgroeiende plastic berg in de zee. Onze pioniers weten dat plastic flessen de hoofdcomponent zijn van deze gevaarlijke en vooral langdurige vervuiling naast de boodschappentassen. Met de ontwikkeling en productie van de roestvrijstalen flessen, hebben ze het idee om een ​​effectieve bijdrage te leveren aan de aanpak van dit milieuprobleem. Het merk "ECOtanka is geboren en prikkelt de mensen op het zuidelijk halfrond in korte tijd.

Sindsdien komen er ook vragen van de andere continenten en in 2010 wordt de basis gelegd voor de Europese verkoop, waarvan het hoofdkantoor zich in Düsseldorf bevindt. Door de samenwerking van verschillende partners in Europa biedt Ecotanka een optimale distributiedienst voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vanaf 2018 is Ecotanka dus ook verkrijgbaar in de Benelux met ons hoofdkantoor in Nederland.

Tegelijkertijd zijn we bondgenoten om het idee van roestvrijstalen waterflessen te verspreiden in de zin van het milieu. Gezond en milieubewust drinken is onze zorg, we nodigen u uit om deel te nemen.

Samen creëren we een toekomst voor onze planeet en dus een toekomst die de moeite van het leven waard is voor ons mensen.

Wilt u dealer worden van de Ecotanka drinkflessen en lunchboxen, neem dan contact met ons op! Samen staan we sterk!